Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ATK Brass, open repetitie op 4 november 2022

4 november 2022 om 19:45 tot 22:00

ATK Brass bestaat alweer bijna 6 jaar en is de doorstart van het Arnhems Trompetter Korps (ATK) en Brass. “De band groeit als nooit tevoren, hier zijn we trots op en dat willen we graag met je delen. Dit doen we door het organiseren van een open repetitie wat een uitgelezen kans is om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging.” Die open repetitie is vrijdag 4 november in muziekgebouw Quattro Musica aan de Roggeveenhof 60 in Arnhem van 19.45 tot 22.00 uur. De repetitie staat onder leiding van dirigent Yiorgo Moutsiaras. Graag van tevoren aanmelden via pr@atkbrass.nl. “Je kunt komen luisteren maar ook meespelen als je een instrument hebt dat past binnen de bezetting van de band. De bezetting is trompet, altsax, tenorsax, bariton, trombone, sousafoon, drumstel. Voor aspirant leden is er direct een plekje op bariton, trombone of sousafoon. Deze secties zijn weliswaar goed bezet maar uitbreiding optimaliseert de balans in het orkest. Daarnaast is een percussionist/2e drummer bijzonder welkom. Op het programma staat het repeteren en instuderen van het reguliere repertoire en vlotte kerstmuziek.”

ATK Brass bestaat alweer bijna 6 jaar en is de doorstart van het Arnhems Trompetter Korps (ATK) en Brass. “De band groeit als nooit tevoren, hier zijn we trots op en dat willen we graag met je delen. Dit doen we door het organiseren van een open repetitie wat een uitgelezen kans is om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging.”

Die open repetitie is vrijdag 4 november in muziekgebouw Quattro Musica aan de Roggeveenhof 60 in Arnhem van 19.45 tot 22.00 uur.

De repetitie staat onder leiding van dirigent Yiorgo Moutsiaras.

Graag van tevoren aanmelden via pr@atkbrass.nl.

“Je kunt komen luisteren maar ook meespelen als je een instrument hebt dat past binnen de bezetting van de band. De bezetting is trompet, altsax, tenorsax, bariton, trombone, sousafoon, drumstel. Voor aspirant leden is er direct een plekje op bariton, trombone of sousafoon. Deze secties zijn weliswaar goed bezet maar uitbreiding optimaliseert de balans in het orkest. Daarnaast is een percussionist/2e drummer bijzonder welkom. Op het programma staat het repeteren en instuderen van het reguliere repertoire en vlotte kerstmuziek.”

www.atkbrass.nl

Gegevens

Datum:
4 november 2022
Tijd:
19:45 tot 22:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.atkbrass.nl/

Locatie

Quattro Musica
Roggeveenhof 60
Arnhem, 6826PN Nederland
+ Google Maps
Site:
www.atkbrass.nl

Organisator

ATK Brass

Gegevens

Datum:
4 november 2022
Tijd:
19:45 tot 22:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.atkbrass.nl/

Locatie

Quattro Musica
Roggeveenhof 60
Arnhem, 6826PN Nederland
+ Google Maps
Site:
www.atkbrass.nl

Organisator

ATK Brass