Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumconcert Politie BigBand Oost-Nederland

16 oktober 2022 om 14:00 tot 18:00

- Gratis

Wij nodigen u uit voor een feestelijk concert in het kader van het inmiddels 102-jarig bestaan van de Politie BigBand Oost-Nederland op zondag 16 oktober in de Stadhuishal van de gemeente Arnhem.

Op 10 juni 2020 bestond de uit de Arnhemse Politie Muziek Verenging voortgekomen Politie BigBand al 100 jaar. Corona zorgde ervoor dat het jubileumconcert eerder geen doorgang kon vinden.

De voorbereidingen voor het concert zijn al weer in volle gang en zijn muzikanten, gastmusici en de voorbereidingscommissie vol passie bezig toe te werken naar een geslaagd concert.

Het concert zal in het teken staan van samenwerking met en ondersteuning geven aan het Toon Hermans Huis Arnhem. Het Toon Hermans Huis Arnhem, gevestigd Stadhoudersstraat 60 in Arnhem,
vervult de behoefte aan een laagdrempelige, vrij toegankelijke ‘haven’ voor (ex-)kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden.  Een plek waar zij terecht kunnen met al hun emoties, zorgen en vragen.
Ondersteund door geschoolde vrijwilligers kunnen ze er zelf, in hun eigen tempo en op hun eigen manier, de draad van hun leven weer oppakken.

Het programma zal worden gevuld met een terugblik over de afgelopen jaren, waarin de als harmonie begonnen Arnhemse Politie Muziek Verenging werd omgebouwd tot Bigband,
daarna zijn vleugels uitspreidde over de nieuw gevormde politieregio Gelderland-Midden, om tenslotte onderdeel uit te maken van de Nationale Politie in de Eenheid Oost-Nederland.
De muziekvereniging is de afgelopen jaren meegegroeid ten aanzien van kwaliteit en de vorm van de muziek en wij zijn er daarom trots op u bij deze uit te nodigen om te komen genieten van een middag muzikaal kijk- en luisterplezier en samen met ons terug te blikken op inmiddels 102 jaar politiemuziek in Arnhem en omstreken.

We vragen u zich voor het concert aan te melden met hoeveel personen u wilt komen via jubileumconcert@politiebigband.nl  waarna u van ons een mail ontvangt als toegangsbewijs.

Jubileumconcert op zondag 16 oktober 2022

Aanvang: 14.30 uur – zaal open om 14.00 uur

Stadhuishal Arnhem, Koningstraat 38, 6811 DG  Arnhem.

 

Bestuur en leden van de Politie BigBand Oost-Nederland

Gegevens

Datum:
16 oktober 2022
Tijd:
14:00 tot 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.politiebigband.nl

Locatie

Stadhuishal
Koningstraat 38
Arnhem, 6811 DG Nederland
+ Google Maps
Site:
www.politiebigband.nl

Gegevens

Datum:
16 oktober 2022
Tijd:
14:00 tot 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.politiebigband.nl

Locatie

Stadhuishal
Koningstraat 38
Arnhem, 6811 DG Nederland
+ Google Maps
Site:
www.politiebigband.nl