Arnhems Trompetterkorps Music Kids 22 mei 2015
Het Kinder Kunsmake! Festival in park Presikhaaf vormt het decor voor de aftrap van het lang gekoesterde Music Kids project van het Arnhems Trompetterkorps. Tijdens het Festival kunnen kinderen uit de buurt naar het circus, muziek maken, rappen, of gewoon lekker aanmodderen.

Tijdens de workshop roulette gaan de kinderen op zeer ludieke wijze kennismaken met het Arnhems Trompetterkorps. Een tipje van de muzikale sluier: we gaan muziek maken op trompetten van tuinslang en je kunt onder andere spelen op een knaloranje trombone, de zogeheten pBone! Ook de sousafoon heeft een prominente rol deze middag en hoe we dat doen mag je ter plekke komen ervaren maar het is echt super tof!

Aan ritme wordt ook gedacht want aan het einde van de Workshop houden we een mini-les exercitie! Eén twee in de maat, voordat je weer verder gaat!
Oh ja, als vervolg op deze middag houden we op 6 juni een open middag in ons clubhuis Quattro Musica waarna je maar liefst 5 gratis proeflessen kunt komen volgen maar hierover later meer.
Let op, dit zijn de data en gegevens:

Kinder Kunsmake! Festival met kick-off Arnhems Trompetterkorps Music Kids
Datum: 27 mei 2015
Tijd: vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Park Presikhaaf, bij de Skatebaan.
Organisatie: Kunstbedrijf Arnhem
http://www.kunstbedrijfarnhem.nl/presikhaaf/presikhaaf-nieuws/gratis-kinder-kunsmake-festival-in-presikhaaf-op-woensdag-27-mei/

Arnhems Trompetterkorps Music Kids, kennismakingsmiddag
http://www.arnhemstrompetterkorps.nl