Herkent u dat: uw zoon van 8 blaast de hele dag op een mondharmonica en er komt ook nog een leuke melodie uit. Of uw dochter van 7 trommelt op potten en pannen alle ritmes van de radio mee. Is het dan geen goed idee aan die muzikaliteit vorm te geven?

Muziekvereniging Crescendo Elden-Arnhem biedt al vele jaren een uitstekende basisopleiding voor leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 van de basisschool. De kinderen krijgen op vrijdagmiddag les in een kleine groep; een les duurt 3 kwartier en er zijn 18 bijeenkomsten per semester. De basisopleiding start medio september en is gericht op kennismaking met verschillende instrumenten die binnen het harmonieorkest voorkomen. Het gaat er bij de basisopleiding vooral om dat de kinderen plezier beleven aan muziek.

Ook voor oudere kinderen, volwassenen en gevorderde leerlingen zijn er muzikale mogelijkheden. Naast lessen op diverse instrumenten kun je ook deelnemen aan een ensemble, leerlingen- of harmonie-orkest. Weet je nog niet welke instrument je voorkeur heeft: volg dan een oriëntatiecursus. En mocht je een vroegere hobby weer op willen pakken: daarvoor is de mogelijkheid een opfriscursus te volgen.

Muziekvereniging Crescendo staat open voor jong en oud, uit Arnhem en omgeving. De opleiding is gecertificeerd door Kunstkeur en de lessen en ensembles worden verzorgd door bevoegde docenten. De diploma’s die behaald worden zijn dan ook landelijke erkend. Crescendo Elden-Arnhem is een actieve vereniging bestaande uit een harmonieorkest, leerlingenensemble en dweilorkest. Door het jaar heen worden diverse concerten gegeven, vaak met een showelement dat zowel leden als het publiek aanspreekt.

Voor meer informatie: www.crescendo-elden-arnhem.nl of info@crescendo-elden-arnhem.nl