Op zondag 24 november a.s. vindt het jaarlijkse relatieconcert van de Politie BigBand Oost-Nederland plaats. Weer een prachtige gelegenheid om deze BigBand te ontmoeten. Gedreven politiemensen als musici, die op een geheel eigen wijze bijdragen aan de relatie politie <=> publiek.

De BigBand is voortgekomen uit de in 1920 opgerichte Arnhemse Politie Muziek Vereniging en heeft al menige reorganisatie doorstaan. Vorig jaar werd er nog als Politie BigBand Gelderland-Midden opgetreden. Nu richten we onze blik op de nieuwe politieorganisatie die het gehele Oosten van het land beslaat, waardoor nu wordt gewerkt onder de naam Politie BigBand Oost-Nederland.

Tijdens het relatieconcert zullen wij onder leiding van Guus Tangelder, een bigband grootheid in deze regio, onze swingende muziek laten horen. Onze zangeres, Joanne Belgrave, zal met haar prachtige sound verschillende nummers vertolken en wordt daarbij begeleid door de BigBand. Zo staan wij borg voor een afwisselend programma.

Omdat wij geloven in het voortbestaan van de BigBand binnen de nieuwe politie organisatie, is er in dat kader een ( promotie ) CD opgenomen, die op deze middag zal worden gepresenteerd.

Gezien de grote publieke belangstelling van vorig jaar, is dit jaar gekozen voor een ruimere accommodatie. U bent van harte uitgenodigd om een prachtige muzikale beleving te ervaren op:

Zondag 24 november 2013
Aanvang: 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur
Zaal open vanaf: 14.00 uur
In de theaterzaal van het Thomas a Kempis College gelegen aan de Thomas a Kempislaan 25, 6822 LR te Arnhem.

De toegang is gratis.