Op zondag 16 oktober a.s. vindt het jaarlijkse najaarsconcert van de Politie BigBand Oost-Nederland plaats. Het begint inmiddels een traditie te worden: het najaarsconcert van de Politie Bigband-Oost Nederland in de prachtige theaterzaal van het Thomas a Kempis College aan de Thomas A Kempislaan te Arnhem.

De relatie van de Politie BigBand-Oost-Nederland met zijn publiek wordt tijdens dit jaarlijkse matinee nog eens extra benadrukt. Het programma is heel divers samengesteld zodat een breed publiek er van kan genieten. De Ouverture van Tsjaikovski’s Notenkrakersuite in de versie van Duke Ellington wordt moeiteloos afgewisseld met composities van Chaka Khan waarin zangeres Joanne Belgrave zal schitteren. ‘Sweet Lorriane’ gearrangeerd door Peter Herbolzheimer en ‘No More Blues’ van Antonio Carlos Jobim vormen voor de blazerssecties een geweldige uitdaging.

Een goede gewoonte bij dit najaarsconcert is om muzikale gasten uit te nodigen. Was vorig jaar wereldmuziekensemble het Charivari trio te gast. Dit keer worden de allerjongsten Arnhemse muziektalentjes De JazzKids uitgenodigd. Hun leeftijd varieert van 10 tot 15 jaar. Toch spelen ze al de sterren van de hemel in composities van Sony Rollins, Herbie Hankock en Thelonious Monk.

Samen met de muzikanten van de Politie BigBand Oost-Nederland zullen de JazzKids een onvergetelijke apotheose geven.

Zondag 16 oktober 2016
Aanvang: 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur
Zaal open vanaf: 14.00 uur

In de theaterzaal van het Thomas a Kempis College gelegen aan de Thomas a Kempislaan 25 te Arnhem.