Na het bombastische kerstconcert vorig jaar in de Eusebiuskerk met Simone Kleinsma, keert Muziekvereniging Crescendo Elden-Arnhem dit jaar terug naar haar eigen dorp voor het traditionele kerstconcert. Een sfeervol kerstconcert door verschillende muzikale gezelschappen uit de Eldense vereniging.

Het concert zal plaatsvinden op zondag 21 december in de Lucaskerk aan de Rijksweg-West 52 in Elden. Het programma begint om 14.30 uur en de toegang is gratis. Wel kunt u na afloop een vrije gift doneren als tegemoetkoming voor de kosten van het concert. Na afloop kunt u samen met de muzikanten van Crescendo nog even napraten onder het genot van een kop warme chocolademelk of een heerlijk glaasje glühwein.

Het programma bestaat uit een aantal herkenbare kerstmelodieën zoals ‘Sleigh Ride’ en ‘Foute Kerstliedjes’. Tevens zullen er een aantal symphonische muziekstukken gespeeld waaronder ‘The Hobbits’ uit The Lord of the Rings. Het programma wordt verzorgd door het harmonieorkest en het leerlingenensemble. Dit wordt afgewisseld met een aantal gelegenheidsensembles zoals een klarinetensemble, blaasquintet en een saxofoonensemble.