Bij deze doen wij een Noodoproep!​ Wij willen jullie hulp vragen om samen met ons te zoeken naar een tijdelijke vervanger van onze drummer. Hij is vanwege ernstige gezondheidsredenen tijdelijk niet beschikbaar. Er is gelukkig goede hoop dat hij zal kunnen genezen, maar het genezingsproces zal een behoorlijke tijd in beslag nemen. Minimaal 5 maanden, misschien met uitloop tot hopelijk maximaal een jaar.
 
Volgend jaar vieren wij als Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) een lustrum, namelijk 160-jarig bestaan. Daar willen we ook een extra feestelijk tintje aan geven met het thema “Afrika”. Wij zijn daarom naarstig op zoek naar iemand die onze drummer kan vervangen, totdat hij weer zo ver is opgeknapt, dat hij weer kan meedoen.
 
Is er een drummer/slagwerker, of gevorderde leerling in jullie vereniging die mee wil werken aan een geweldige productie en daarmee ons tegelijkertijd uit de brand helpt? Zonder drummer kan het niet doorgaan. Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur met uitloop tot 21.45 uur. De concertdata die gepland zijn: Hemelvaartsdag 10 mei en 28 oktober, met evt uitbreiding van 27 oktober.
 
Graag zou ik van jullie horen of er misschien iemand beschikbaar is? Misschien zou hij/zij dan contact met ons willen opnemen, liefst via de mail, zodat we een afspraak kunnen plannen met de dirigent Michel Jalink (contact opnemen via website)
 
Met vriendelijke groeten,
 
Marianne Jansen, muziekcommissie KRK