Op vrijdag  23 mei 2014 treedt NOVA op in de Bernulphuskerk Oosterbeek (Graaf van Rechterenweg 60). Onder muzikale leiding van onze dirigent Manuel Visser brengen wij dit keer een Italiaans programma met Rossini, Beethoven, Pucchini. Voor het dubbelconcert van Bach bieden wij het podium aan twee jonge getalenteerde violisten (Vera Beumer(12 jaar) en Pieternel Tils (14 jaar). Beide violisten zijn leerling van de Academie voor muziekaal talent in Utrecht. Vera Beumer  zal ook de solopartij spelen van de Romance no. 2 in F Major van Beethoven.

Vera Beumer begon met vioolles op haar 7e bij Inki Varga in het Fulcotheater te IJsselstein. Vera is sinds 2011 leerlinge van de Academie Muzikaal Talent.

Pieternel Tils begon met vioolles op haar 5e bij Monique Cornelissen, volgens de Suzuki-methode. Pieternel is sinds 2011 leerlinge van de Academie Muzikaal Talent.

Wij beloven een zeer bijzonder concert ten gehore te brengen en nodigen u van harte uit om bij dit optreden aanwezig te zijn. Het optreden begint om 20.15  met halverwege het concert een pauze.

De toegangsprijs voor het jaarlijks concert bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 16 jaar.

Meer informatie over NOVA kunt u vinden op onze website:

(www.arnhemssymphonieorkestnova.nl).