ATK-trompettisten-2016

Arnhem, gemaakt om er jong te blijven en oud te worden. Om je talenten te ontwikkelen en carrière te maken. Om tot jezelf te komen en uit te gaan. Je maakt het in Arnhem!

Zo luidt de uitnodigende tekst op de website van de citymarketing campagne Made in [Arnhem].

Twee grote oranje haken omarmen de naam van de stad en zijn hiermee de uitnodiging om aan te haken bij alles wat er te beleven is.

Als naamdrager de provinciehoofdstad is het Arnhems Trompetterkorps aangehaakt bij de campagne en geeft hiermee aan er te zijn voor alle inwoners van de stad en de hele regio. Op speciaal verzoek van de vereniging is hierom het logo Music made in [Arnhem] aangemaakt waarna het is toegevoegd aan de bestaande reeks van Made in [Arnhem] logo’s.

Ook jij kunt het maken in Arnhem maar je moet het wel zelf doen. De vereniging biedt iedereen, jong en iets minder jong, de mogelijkheid om te studeren en te ontspannen. De wekelijkse repetities worden verzorgd door de conservatorium afgestudeerde dirigent Marcus Kerpershoek die het beste in de muzikanten naar boven brengt en daardoor gezien kan worden als een echte talentontwikkelaar.

Voor de hele jonge Arnhemmers zijn er de MusicKids met een eigen opleidingsprogramma en heeft als ultiem doel het vormen van een jeugdkorps.

Op 12 februari is er vanaf 19.45 uur een open ‘Aanhaakrepetitie’ gepland. Trompettisten kunnen de muziek van de statige mars Attila en het swingende Wicked Ways alvast downloaden via de site waar de muziek ook te beluisteren is. Na de repetitie is er natuurlijk een gezellige ‘derde helft’ gepland om na te praten.

Locatie: Quattro Musica, Honigkamp 2, Arnhem

Alle informatie is te vinden op de Facebookpagina en de website www.arnhemstrompetterkorps.nl

Let’s make fun, Let’s make Music, made in [Arnhem]