De Arnhemsche Federatie van Muziekgezelschappen stelt zich op als belangbehartiger voor de inmiddels 21 bij haar aangesloten verenigingen. Deze verenigingen in het Arnhemse met  duizenden leden zijn actief in de amateurkunst op het gebied van show-, muziek-, majorette- en twirlbeoefening, veelal op hoog niveau. Ook initieert de A.F.v.M. activiteiten van plaatselijk tot landelijk gericht ter bevordering en promotie van show, muziek, majorette en twirl. Bovendien begeleidt en adviseert de Federatie haar leden bij het organiseren van verenigingsactiviteiten.

Om de ingezette verjonging voort te zetten wordt gezocht naar nieuwe bestuursleden, jong van geest , met een positieve instelling, die willen meedenken en -beslissen over beleid, inzet en activiteiten van de A.F.v.M. Een rooster zorgt vervolgens voor regelmatige bestuurswisseling. De Arnhemsche Federatie van Muziekgezelschappen houdt overigens kantoor aan de Velperweg te Arnhem-Noord.

Heeft u interesses op het gebied van muziek, bepalen beleid of organisatie? Geef je dan op en doe ruime ervaringen op, die in de verdere carrière zeker van pas gaan komen en positief zullen meewegen in je c.v. Geef je op bij onze secretaris, Toon Voorhof, via emailadres voorhof@hetnet.nl Voor aanvullende AFvM-informatie zie website www.arnhemsemuziekfederatie.nl of bel secretaris Toon Voorhof via 026-4420754 of bestuurslid Steven Klop via 026-3815135 of email s.klop@chello.nl  Wij  vertellen u graag meer en heten u van harte welkom.