Het Arnhems Fanfare Orkest wil aan u haar nieuwe dirigent voorstellen.

Haar naam is Amanda van der Veer

Amanda van der Veer begon op zesjarige leeftijd haar muzikale loopbaan op de blokfluit. Al snel werd duidelijk dat ze na de blokfluit verder wilde op de saxofoon. Ze werd lid van muziekvereniging Leeuwenstein in Heinenoord (tegenwoordig B.F.O. Da Capo) en kreeg haar eerste lessen op de altsaxofoon. Ze stroomde al snel door naar de fanfare en na een paar jaar stapte ze over op de sopraansaxofoon. Ze volgde lessen bij onder andere Maarten Prins, Ilse Bies en Johan van der Linden en behaalde haar HaFaBra-diploma’s tot en met D met lof.

Naast haar vaste orkest B.F.O. da Capo heeft ze meegewerkt aan diverse projecten als Magic of the Movies, concerten in De Doelen in Rotterdam en de Nacht van de Saxofoon in Paradiso. In 2017 studeerde zij af voor de basisopleiding HaFaBra-directie dankzij lessen van Hans Pastoor, Jan Bosveld, Anno Appelo en Chris Derikx en is al tijdens haar studie aan de slag gegaan bij diverse (project)orkesten. Ze dirigeerde onder andere fanfare Luctor et Emergo in Renesse, drumfanfare Kunst na Arbeid in Dordrecht en het Vlasdagorkest in Dreischor.

Na haar verhuizing naar Dieren is zij naast haar vaste baan, aan de slag gegaan als saxofoondocent bij St. Jan in Keijenborg. Sinds september 2019 heeft zij het opleidingsorkest van muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren onder haar hoede en valt regelmatig in voor collega’s bij andere orkesten.

Het AFO is heel blij dat zij deze uitdaging wil aangaan en hopen op veel goede, fijne, leerzame en leuke repetities en uitvoeringen.

Heeft u interesse gekregen en denkt u hier wil ik ook bij horen dan bent u op donderdag van harte welkom bij Quattro Musica aan de Roggeveenhof 60 in Arnhem. De repetitie is van 19:45 uur tot 22:00 uur

 

We zijn er trots op Nico Gerhards aan u voor te stellen als nieuwe dirigent en muzikaal leider.
Nadat Nico de sollicitatieprocedure glansrijk heeft doorstaan zal hij vanaf 12 januari zijn werkzaamheden voor ATK Brass oppakken.
Hij zal de band als geheel en de bandleden individueel onder andere van muzikale adviezen voorzien met als doel dat iedereen groeit in diens muzikaliteit. Met zijn ruime ervaring met blazerssecties, dit in combinatie met drums en percussie, past Nico in het profiel zoals wij dat hebben geschetst en het vertrouwen is dan ook groot.

Hieronder stelt Nico zich aan u voor:
“Ik ben Nico Gerhards (1979) saxofonist, dirigent, docent en arrangeur.
Als saxofonist heb ik bij Grupo Azul, het Imperial City Orchestra, Orquesta Salsabor en vele andere bands gespeeld.
De afgelopen twee decennia heb ik talrijke bigbands en ensembles geleid, waaronder Big Band Oss, Mainstream Connection en Multisound.
Sinds 2007 ben ik als docent voor o.a. ensemblespel en band coaching werkzaam aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem.
Ik verheug me enorm op ATK Brass en ik zie uit naar een vruchtbare samenwerking en vooral veel speelplezier. “
De leden van ATK Brass wensen Nico een mooie tijd toe bij onze prachtige vereniging.

Dudok Arnhem heeft als dé culturele huiskamer van Arnhem een bijzonder en feestelijk programma in huis op vrijdag 26 januari 2024. 

ATK Brass is een goede bekende van Uitnacht Arnhem en staat opnieuw in Dudok!

ATK Brass speelt 15 min om 20:05 | 20:40 | 21:10 | 21:40 | 22:10 | 22:40 | 23:10 uur

Laat je verrassen door deze 17-koppige formatie en geniet van Let me entertain you, I’m Still Standing, Crunchy Granola Suite en nog veel meer!

Het Arnhems Fanfare Orkest geeft haar jaarconcert op 18-11-2023 in de zaal van Venue 13 aan de Kastanjelaan 13 in Velp

In het eerste deel van dit concert kunt u genieten van een paar mooie klankstukken zoals Monte Cervino en Women in White.

Na het verdiende kopje koffie zal het orkest u menemen naar hippe top 40 muziek zoals Samen zijn, Don’t stop me now, Viva la Vida en Shallow

Als het concert ten einde is kunt u samen met de muzikanten het concert nog even doorspreken onder het genot van een drankje.

Wij hopen u op deze avond te mogen begroeten  en het concert is voor iedereen toegankelijk want de toegang is gratis

MUZIEKVERENIGING HEIJENOORD 100 JAAR!

Zaterdag 13 mei van 10 tot 18 uur
Toegang gratis

Nonstop-muziek verzorgd door 11 muziekgezelschappen op het Jansplein

Mis het niet!