Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Stageband Arnhem organiseert Nieuw Talent Orkest Arnhem-Zuid, een superleuk muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Op zondag 3 april is de eerste repetitie. Dit belooft een bijzondere middag te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept, uit Sneek, Friesland.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Doe jij mee?
Dan zorgen wij voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders zoek je ter plekke eentje uit. Verder krijg je een complete lesmap. Meer dan 700 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Alles wat je moet weten
Startdatum: zondag 3 april 2022, 13:30 uur
Vervolg: iedere week op de zondagmiddag
Tijd: 13:30–15:30
Locatie: Clubgebouw Stageband Arnhem, Sportpark Drielsedijk, Drielsedijk 17-A, 6841 HJ Arnhem
Kosten: € 95,- per persoon voor het hele project
Coronaproof: tijdens de repetities houden we ons aan de dan geldende coronamaatregelen

Voor aanmelden, vragen en informatie: John van Alebeek, telefoon 06 52054783 of Peter Reinders 06 22442708 of email aanmelden@stagebandarnhem.nl.