Muziekvereniging Eendracht

Muziekvereniging Eendracht staat midden in de samenleving. Sinds 1938 maakt Eendracht actief deel uit van het verenigingsleven van Schaarsbergen, de Hoogkamp, Cranevelt en Alteveer. Onze muzikanten komen uit heel Arnhem en omstreken. Een leuke groep muzikale mensen, waarmee in goede sfeer en samenwerking de meest uiteenlopende concerten en optredens worden uitgevoerd. Eendracht is een orkest waar naast koperinstrumenten als Trombone, Bugel, Trompet, Bariton, Hoorn en Bas, ook Saxofoons, Slagwerk, Piano en Basgitaar onderdeel zijn van de bezetting.

Eendracht is continue op zoek naar gevorderde muzikanten die in een actieve vereniging samen ‘Muziek’ willen maken. Wil je beginnen met het bespelen van een instrument? Voor het professioneel opleiden van haar beginnende (jeugd)leden werkt Eendracht nauw samen met muziekschool Ritmiek. Een betere start kun je je niet wensen.

Ben jij op zoek naar een leuke, vernieuwende vereniging? Op donderdagavond om 20.00 uur repeteren wij in ons verenigingsgebouw De Lariks aan de Kemperbergerweg in Arnhem Noord. Zien we je dan?

Contactgegevens

secretaris : Mieke Polman
postadres : Schelmseweg 7a
postcode/plaats : 6816 PA Arnhem
telefoon : 06 - 460 81 047

mailto:muziekver.eendracht@gmail.com

Website: Eendracht Schaarsbergen

Vereniging naam

Muziekver. Eendracht Schaarsbergen

Repetities

Donderdag 20:00-22:00

Type Orkest

Fanfare