Muziekvereniging Eendracht

  1. Fanfare
  2. »
  3. Muziekvereniging Eendracht
  4. »
Contact Informatie
Adres:
Kemperbergerweg 815, 6816 RW Arnhem
Secretaris: Mieke Polman-Van Westeneng
Tel. nr secretaris: 06 46081047
Repetities:

Het jeugdorkest repeteert op donderdagavond van 18.45-19.45 uur en het grote orkest van 20.00-22.00 uur in ons verenigingsgebouw “De Lariks”.

Omschrijving vereniging:

Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen-Arnhem bestaat uit een enthousiaste groep muzikanten die  midden in de samenleving staat. Sinds 1938 maakt Eendracht actief deel uit van het verenigingsleven van Schaarsbergen, de Hoogkamp, Cranevelt en Alteveer. Onze muzikanten komen uit heel Arnhem en omstreken. In een goede sfeer en samenwerking voeren we met een leuke groep muzikale mensen de meest uiteenlopende concerten en optredens uit. Eendracht is een orkest waar naast koperinstrumenten als Trombone, Bugel, Trompet, Bariton, Hoorn en Bas, ook Saxofoons, Slagwerk, Piano en Basgitaar onderdeel zijn van de bezetting.

Eendracht is continue op zoek naar gevorderde muzikanten die in een actieve vereniging samen ‘Muziek’ willen maken. Wil je beginnen met het bespelen van een instrument? Voor het opleiden van haar beginnende (jeugd)leden werkt Eendracht nauw samen met professionele muziekdocenten en heeft het een opleiding/jeugdorkest JES! Arnhem. Een betere start kun je je niet wensen.

Ben jij of je zoon/dochter op zoek naar een leuke, vernieuwende vereniging? Dan ben je van harte welkom! Op donderdagavond repeteert eerst het jeugdorkest van 18.45-19.45 uur en daarna van 20.00-22.00 uur het grote orkest. De repetities en opleiding vinden plaats in ons verenigingsgebouw De Lariks aan de Kemperbergerweg 815 in Arnhem Noord. Zien we je dan?